:: ma bloggafellas ::

:: i will haunted u back! ::

April 26, 2009

everythin' happens for a reasons..

cuaca hari nie sesalju hati aku yang lara...sejuk dan mendung jew...aku tataw la,supposed to be skrg ni aku baca buku, sok adew exam lagi...sebenarnya, tepat ke tindakan aku sambung belajar ni? berbeza dengan course yang aku amik dulu..jiwa aku kearah seni dan hiburan tapi apa yang aku , buat sekarang ni? emm..aku menyahut cabaran untuk datang ke sini dan belajar lebih lagi dari apa yang aku xpernah fikirkan dalam kehidupan aku sekarang ni..segala yang terjadi dalam hidup aku ni seolah2 mcm drama kat TV,bezanya xdew skrip je....


sekarang ni jiwa aku tengah kachaw sangat..aku berfikir dan menganalisis diri aku sendiri, aku sukakan perhatian,bile perhatian tu da beralih kat org lain mesti aku frust sgt...yayy..sedih sangat aku rase sekarang ni..aku da la takde bestfren kat sini...mama aku cakap jaga diri baik2 kat tmpat orang..tak sume org akn suka kan kita...tak sume orang beri perhatian sepenuhnya kat kita..aku kena berdikari...emm..aku take note pesan mama aku dan simpan kat dalam kotak hatiku...betul cakap mama aku..aku sekarang kena berdikari, belajar untuk tidak terlalu bergantung pada orang lain...I mish my mom wery much!!~

sumtyms, aku wase cam tak hepy je dengan diri aku sendiri..mungkin secara luarannya,aku nampak macam tak de masalah, hidup aku enjoy, heppy ngan kawan2...entahlah, aku rasa sunyi la...aku rindu sangat kawan2 aku yang dulu, hehehehe..my lifestyle dulu dgn sekarang da byk berubah..n skali skala aku wase cam nak patah balik masa seperti aku tak nak duduk n tinggal kat sini. ...mama,abah...nak balek!!! aku lebih senang bersendirian.......malas nak amik port dowunk nie sume...! aarggghhh!! tensionnye..........xde mood langsung nak jawab exam esok....

2 comments:

  1. rindukan tyme blaja kat KYM dulu...superbb bahagia!

    ReplyDelete
  2. taw xpew...everything is change now..redha je la...uwaaaaaaaaaa!!!~

    ReplyDelete

April 26, 2009

everythin' happens for a reasons..

cuaca hari nie sesalju hati aku yang lara...sejuk dan mendung jew...aku tataw la,supposed to be skrg ni aku baca buku, sok adew exam lagi...sebenarnya, tepat ke tindakan aku sambung belajar ni? berbeza dengan course yang aku amik dulu..jiwa aku kearah seni dan hiburan tapi apa yang aku , buat sekarang ni? emm..aku menyahut cabaran untuk datang ke sini dan belajar lebih lagi dari apa yang aku xpernah fikirkan dalam kehidupan aku sekarang ni..segala yang terjadi dalam hidup aku ni seolah2 mcm drama kat TV,bezanya xdew skrip je....


sekarang ni jiwa aku tengah kachaw sangat..aku berfikir dan menganalisis diri aku sendiri, aku sukakan perhatian,bile perhatian tu da beralih kat org lain mesti aku frust sgt...yayy..sedih sangat aku rase sekarang ni..aku da la takde bestfren kat sini...mama aku cakap jaga diri baik2 kat tmpat orang..tak sume org akn suka kan kita...tak sume orang beri perhatian sepenuhnya kat kita..aku kena berdikari...emm..aku take note pesan mama aku dan simpan kat dalam kotak hatiku...betul cakap mama aku..aku sekarang kena berdikari, belajar untuk tidak terlalu bergantung pada orang lain...I mish my mom wery much!!~

sumtyms, aku wase cam tak hepy je dengan diri aku sendiri..mungkin secara luarannya,aku nampak macam tak de masalah, hidup aku enjoy, heppy ngan kawan2...entahlah, aku rasa sunyi la...aku rindu sangat kawan2 aku yang dulu, hehehehe..my lifestyle dulu dgn sekarang da byk berubah..n skali skala aku wase cam nak patah balik masa seperti aku tak nak duduk n tinggal kat sini. ...mama,abah...nak balek!!! aku lebih senang bersendirian.......malas nak amik port dowunk nie sume...! aarggghhh!! tensionnye..........xde mood langsung nak jawab exam esok....

2 owh my gucci!:

naDiayaya said...

rindukan tyme blaja kat KYM dulu...superbb bahagia!

missyera -g~ said...

taw xpew...everything is change now..redha je la...uwaaaaaaaaaa!!!~

Post a Comment

click & earn me!! ;)