:: ma bloggafellas ::

:: i will haunted u back! ::

October 04, 2010

sy sKe naK jOin Sedondon Raya Contest ney!


 :: here we are!! >>> 
the cUte & sweet2 sticKy notes!! 


:: we'ols sistas yang vogUe the vazz! posIng saKan!


:: macam2 pOse & styLe taPi maintain sedOndon gitu ! harusLah gLam !^^



kate2 kreatif :://

hari raye kite bgembire, 
bPosing saKan kami semue, amPun dan maaf di Pinte di hari raye, 
satu keluarge ceria bersame...huhuhu. :)


Pic2 di atas di 'snaP' di pagi syawal raya pertama ..
we'ols piLih tema kuning2 chocLate goLd ney utk tema raya tahun nie...
twase raye tahun nie sangat bermaKna kerana kami satu famiLy berKumPuL bersame..
last minute pLan hasilnye ini .. hehe..

macam2 ragam& karenah mase memilih tema raya thun nie,
jaLan TAR yang sesak di maLam raye tetaP di redah dalam hujan,
gara2 naK cari sedondon baju raya satu family 
taPi yang giLe pOsing saKan, kami jew la yang kat ats tu kan..huhu...

tataw nak pantun aPe lagi,
haraP PuanStobery sudi2 le bagi sy menang nie,
ala, buKan slalu setahun skaLi,
hajat di hati ingin hadiah yang first prize lah tentu skali..muaahahha...


p/s :: naK kate kreatif ta de la..taPi kreatif la jugak...muahahha...:)

:: sebab sy suKe mamam stroberry ini boleh la halo2 sy di 

>> cyeracullen86@gmail.com

3 comments:

  1. wah..mmg glam glam la. hihi. ok,natikan resultnya tak lama lagi ya.. :))

    ReplyDelete

October 04, 2010

sy sKe naK jOin Sedondon Raya Contest ney!


 :: here we are!! >>> 
the cUte & sweet2 sticKy notes!! 


:: we'ols sistas yang vogUe the vazz! posIng saKan!


:: macam2 pOse & styLe taPi maintain sedOndon gitu ! harusLah gLam !^^



kate2 kreatif :://

hari raye kite bgembire, 
bPosing saKan kami semue, amPun dan maaf di Pinte di hari raye, 
satu keluarge ceria bersame...huhuhu. :)


Pic2 di atas di 'snaP' di pagi syawal raya pertama ..
we'ols piLih tema kuning2 chocLate goLd ney utk tema raya tahun nie...
twase raye tahun nie sangat bermaKna kerana kami satu famiLy berKumPuL bersame..
last minute pLan hasilnye ini .. hehe..

macam2 ragam& karenah mase memilih tema raya thun nie,
jaLan TAR yang sesak di maLam raye tetaP di redah dalam hujan,
gara2 naK cari sedondon baju raya satu family 
taPi yang giLe pOsing saKan, kami jew la yang kat ats tu kan..huhu...

tataw nak pantun aPe lagi,
haraP PuanStobery sudi2 le bagi sy menang nie,
ala, buKan slalu setahun skaLi,
hajat di hati ingin hadiah yang first prize lah tentu skali..muaahahha...


p/s :: naK kate kreatif ta de la..taPi kreatif la jugak...muahahha...:)

:: sebab sy suKe mamam stroberry ini boleh la halo2 sy di 

>> cyeracullen86@gmail.com

3 owh my gucci!:

PUANSTOBERI said...

wah..mmg glam glam la. hihi. ok,natikan resultnya tak lama lagi ya.. :))

Cik Cyera Cullen said...

wokeyss...tqvm pnstroberry!! ^^

Leya said...

alalaaa comel..hehe

Post a Comment

click & earn me!! ;)